Γάμοι

Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας, η ημέρα του γάμου σας, στο Theros Wave Bar θα μοιάζει με παραμύθι! Ρομαντική διακόσμηση, ονειρικά σκηνικά σε κάθε γωνιά, βεράντες πάνω από τη θάλασσα, ορίζοντας που μοιάζει να μην τελειώνει πουθενά, υποβλητικός φωτισμός: Ενα από τα καλύτερα beach bar της Μεσογείου σας περιμένει για να κάνετε το γαμήλιο όνειρό σας πραγματικότητα.

Γιορτάστε μαζί με τους αγαπημένους σας, στην παραλία με την ηφαιστειακή άμμο και στις υπέροχες βεράντες, απολαμβάνοντας απόλυτη ιδιωτικότητα, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της Σαντορίνης.

Χορέψτε μέχρι το πρωί, απελευθερωθείτε, διασκεδάστε με την ψυχή σας και αφήστε την έμπειρη ομάδα των συνεργατών του Theros Wave Bar να οργανώσει τα πάντα για εσάς, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

 

WEDDINGS FRONT

Το Theros Wave Bar απέχει 15 λεπτά από το κέντρο των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης, είκοσι λεπτά από το Καμάρι και δέκα λεπτά από την παραλία της Περίσσας.

Υπάρχει μεγάλο και άνετο πάρκινγκ.

O χώρος της υποδοχής βρίσκεται στο επάνω κεντρικό επίπεδο και έχει δυο πλήρως εξοπλισμένα μπαρ.

Μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 200 καλεσμένους (25 στρογγυλά τραπέζια) αφήνοντας αρκετό χώρο για χορό.

Υπάρχει η δυνατότητα a la carte δείπνου για 40 καλεσμένους, ενώ για περισσότερους μπορεί να γίνει ειδική συμφωνία με εταιρεία catering.

Ε-mail: weddings@theroswavebar.gr

theroswed syn1

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018

  • 09/06
    SUPA DUPA FLY

    ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Scroll to Top